Cotnari.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cotnari - Iasi!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cotnari - Iasi!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cotnari - Iasi!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Cotnari - Iasi.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Cotnari, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Cotnari judetul Iasi, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Cotnari? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Cotnari!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Cotnari - Iasi? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Cotnari.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Cotnari! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Cotnari - Iasi si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Cotnari - Iasi, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre CotnariPagina in care spui si gasesti totul despre Cotnari

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cotnari - Iasi!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Cotnari - Iasi!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Cotnari - IasiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Cotnari - Iasi

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Cotnari - Iasi isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Cotnari - Iasi isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Cotnari - Iasi. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
CotnariIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Cotnari

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Radu Carlig spune:Gu

Radu Carlig spune:Gunoiul de grajd trebuie sa se inocarta la menirea sa initiala:ingrasarea pamantului.Ideea este cat se poate de bine conturata:pana la anumit punct este treaba ministerului de resort,dupa care autoritatile locale vor lua taurul de coarne in aceasta problema.Cei din minister s-au gandit la toate zonele tarii,acoperirea este totala.

 

Dalia Ghita spune:Du

Dalia Ghita spune:Dupa cum se vede din articol, inrteg teritoriul tarii este acoperit de aceasta caravana.Un om bine informat,face cat doi!In momentul cand oamenii vor fi pe deplin lamuriti asupra acestor pericole,jumatate din problema e rezolvata.Se spune ca cea mai grea munca este cea cu omul. http://bsnrrcoeqbz.com [url=http://pnzsxs.com]pnzsxs[/url] [link=http://mwpnzlghweq.com]mwpnzlghweq[/link]

 

Daniel spune:O sursa

Daniel spune:O sursa secundara de pualore o reprezinta fosele aseptice nemontate corespunzator.S-a construit mult in ultimii ani,locuintele au fost dotate cu asemenea facilitati,iar unele au fost montate dupa ureche si fara avizul necesar.Este foarte bine ca aceasta campanie este continuata pe tot teritoriul tarii.